Wie we zijn

Alle advocaten zijn opgeleid met een algemene praktijk. Echter de nadruk ligt binnen Sneep Advocaten op het strafrecht.

01. Filosofie

Filosofie

Sneep Advocaten biedt ondernemingen en particulieren juridische hulp bij nationale en internationale strafzaken. Empathisch, creatief, met passie & praktisch. "Je cliënt helpen zoals je zelf geholpen zou willen worden". Zo eenvoudig is het.

Het team van Sneep Advocaten bestaat uit gespecialiseerde, ervaren en betrokken advocaten en medewerkers. Wij bieden een brede juridische dienstverlening in binnen- en buitenland. Bij Sneep Advocaten kiest u voor een persoonlijke benadering, informele sfeer en heldere communicatie in duidelijke taal. "Wij regelen het!"

Jan Sneep

Jan Sneep

Advocaat

Jan Sneep

Jan Sneep is gespecialiseerd in het (internationaal) strafrecht.

Jan behandelt de laatste jaren met name zware geweldsdelicten en Opiumwetzaken, maar is ook breder actief binnen het strafrecht. Bekendheid verwierf hij met enkele spraakmakende zaken als: ‘de Tilburgse hotelmoord’, ‘de moord op zwerver Samba’ en ‘de Barendrechtse vrachtwagenmoord’.

Jan is advocaat sinds 2003, hij is als lid van de Raad van de Orde Zeeland-West-Brabant waarnemend deken en portefeuillehouder strafrecht, hij is verder lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de Commissie Strafrecht Zeeland-West-Brabant en van het Forum Levenslang.

Jan staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met strafrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten (tenminste) tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stijn de Goede

Stijn de Goede

Advocaat

Stijn de Goede

Stijn is advocaat sinds 2014, en is gespecialiseerd in het (internationaal) strafrecht en het bestuursstrafrecht (o.a. CBR-procedures). In de afgelopen jaren heeft Stijn diverse interessante en spraakmakende zaken mogen behandelen.

Daarnaast hebben zaken die betrekking hebben op de Overleveringswet (EAB), de bijzondere interesse van Stijn. Dit zijn vaak zaken die een dynamisch karakter hebben en daardoor continu aan verandering onderhevig zijn. Stijn ziet het als een grote uitdaging om in te spelen op deze veranderingen en ervoor te zorgen dat het maximale resultaat voor cliënten wordt behaald.

Stijn is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Stijn staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met strafrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten (tenminste) tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Winnie van Nunen

Winnie van Nunen

Advocaat

Winnie van Nunen

Dorota van Rijen- Gerlich

Dorota van Rijen-Gerlich

Juridisch Medewerker

Dorota van Rijen-Gerlich

Dorota heeft haar vooropleiding en eerste administratieve en juridische werkervaring genoten in Polen. Zij verblijft sinds 2007 in Nederland. Dorota is sinds 2021 werkzaam als juridisch medewerker voor Sneep Advocaten. Dorota spreekt zowel vloeiend Pools als Nederlands. De combinatie van haar communicatieve vaardigheden, administratieve kwaliteiten en juridische kennis maakt haar een uniek aanspreekpunt voor alle Poolse Nederlanders.

Nienke Gravesteijn

Nienke Gravesteijn

Ondersteuning, Secretariaat, Juridisch secretaresse

Dorota van Rijen-Gerlich

Nienke heeft de opleiding tot Juridisch secretaresse afgerond en is sinds 2010 als ondersteuning werkzaam in de advocatuur. Als u contact opneemt met ons kantoor zult u haar (vaak) als eerste aan de lijn krijgen.Dankzij haar jarenlange ervaring kan Nienke vaak al uw (eerste) vragen beantwoorden, zowel algemene vragen als specifiek vragen over uw zaak. Waarna zij u, indien nodig, kan doorverbinden met één van de advocaten. Uiteraard geldt ook voor Nienke de geheimhoudingsplicht, waardoor al uw gegevens ook bij haar veilig zijn.

Zoë van Mook

Zoë van Mook

Ondersteuning

Dorota van Rijen-Gerlich

Zoë volgt op dit moment de opleiding HBO-rechten. Na haar stage is zij in deeltijd werkzaam gebleven voor Sneep Advocaten. Uiteraard geldt ook voor Zoë de afgeleide geheimhoudingsverplichting.

Wij lossen uw probleem op.

+31 76 7996040
Wij zullen al uw vragen beantwoorden, de zaak grondig analyseren en passende maatregelen nemen.